Mystjej

Att mysa kan vara det bästa, då får man se ut såhär och det är ganska behagligt ibland. Att inte bry sig...

>

Har vi lov, eller?

Igår hade vi julavslutning i skolan med elevshow och fika, och även lite av gulliga Sune mot vissas vilja. Kul, kul. Vi hade även liten "allmänbildad-quiz" vilken mitt lag vann och jag blev inte så förvånad, jag menar: med mig i laget kan det inte gå på nåt annat sätt. (jag kunde endast typ hälften av frågorna, bra Lina!). På julshowen fick vi se mycket, alldeles för mycket, men den var rolig var den. Jag funderar lite på hur det kommer bli nästa gång när vår årskurs förväntas hålla i den. Kommer den att bli lika kul? Njaa, jag tvivlar lite..
Idag är det 23:e december och jag fattar inte var dagarna försvinner. Och så fattar jag inte att vi har lov, har vi verkligen de? Det känns inte som så. Jag har gjort allt man ska göra innan jul, gjort skinka, köpt fina klappar, gjort julgodis, hittar alla mina tomtar, lyssnat på julmusik så jag spyr på det, kollat på julprogram på tv (ja, Ernst är lite av en favorit) Men varför känns det inte i kroppen att det är jul? Jag blir lite ledsen när jag tänker på om det är såhär det är att bli vuxen. Då vill jag inte mer.
Jag var nere på julnatta igår med Mathilda till 22, det var lite mysigt faktiskt och jag köpte de sista julklapparna. I eftermiddag ska jag träffa Michelle och gå ner på stan en sväng för att fösröka hitta något att ta på sig imorn, kanske en julskjorta eller nåt? Aja, får se lite vad det blir. Trevligt att träffa Michelle allafall och imorgon är det julafton. Ska bli lite trevligt ändå..
GOD JUL! :)
Lina
>

Saknad & längtan

Väldigt länge sedan jag träffade mitt lilla gullebarn Molly! Massor av veckor och månader nu, det tycker jag inte om. Bilden nedan är taget på namngivningen och hon är lite större idag (den var i oktober förra året) och nu springer hon runt och busar och lever rövare. Men så ska det va, och jag älskar henne vad hon än gör! Hon är så innerligt go' så jag blir alldeles varm inuti hjärtat
>

21:a december!

Igår var mina fina vänner Lisa & Linnéa här. Vi hade mycket angenäma samtal men kom också in på saker som man egentligen inte kan fatta. Usch- vad lever vi i för värld?
Måste bara säga att ibland kan man inte trots att magkänslan säger att något gått dåligt så kan det ha gått bra ändå. Ja, det är biologiprovet jag snackar om. Och, ja jag fick MVG. Så gööööttttt!! Åh, vad skönt! Var ruskigt arg efter provet men nu känns det bra igen. För just nu är det Sunes jul som gäller och kanske lite glass snart. Love it! Funderade nyss på att baka någonting till vår klass imorn (nej, inte till klassen) men jag har kasserat den tanken för jag orkar inte. Det är behagligare att bara äta glass och leva i Sunes värld en stund. Rudolf är så söt!
Den 21:a december idag- helt sjukt vad december har gått fort iår. Jag blir lite rädd. Men ändå cosy med jul snart. Och i år blir det dubbelt upp för vår del. Molly kommer hem juldagen och tar med sig föräldrarna förhoppningsvis och då blir det att äta julmat och dela ut klappar på annandagen med. Inte illa det!
Kram på er!
Lina
>

Gulle er!

Vad glad man kan bli av folk som är så gulliga. Ja, tänk bara små ord och när folk som man inte träffat på länge kommer ihåg ens födelsedag och tänker på en. Hur gulligt är inte det? När man var liten var det presenterna som gjorde födelsedagen till en av de bästa dagarna på året men nu är istället människorna som gör det. Allt ifrån gulliga människor i skolan som skriker grattis när man kommer till kramar från fina människor och muggar med fina budskap! Åh vad ni är underbara! Jag kom i allafall hem från Alice för ca en halvtimme sen och har haft en väldigt fin kväll med A&J. Fast utan B&J men najs ändå! Imorgon ska jag till julmarknad (kommer frysa ihjäl) med Alice och kanske köpa lite mer klappar. Hoppas jag i allafall. Nu ska jag sova och nu närmar sig 18:årsdagen med stora kliv. 365 dagar kvar. Inte så mycket om man tänker efter. Förresten hörde jag att Lotta skaffat blogg. Bra initiativ, endast 6st kvar in west side nu då! Vi är på god väg att lyckas med något stort.
Puss och godnatt!
"Du är min strålande stjärna
Du inspirerar mig till vad som är rätt
Du är en konstant vän genom mitt liv
Jag kan inte önska mig mer"
Naw, vad fin du är. Det trodde man inte att du kunde dikta ihop så vackert! :P
Lina.
>

Huvudet, vad ska man ha det till?

Aj, aj, aj! Mitt huvud värker och jag måste göra massa grejer. Egentligen borde jag ta det lugnt. Men jag kan inte. Snart är det lov- då ska jag lära mig! Idag när snön lägger sig som en vacker matta över vår stad vill man bara vara barn igen och känna känslan av att rusa ut i snön och känslat av frihet man känner när man slänger sig i en snöhög. Det är klart, jag skulle ju kunna göra det, men hur kul är det att göra det själv? Ska bli den första att klona mig i världen så att jag slipper vara ensam resten av livet. Men då måste jag först fixa så att celldelningen kan börja. Sedan har jag en lina till. Kan vara bra om den ena går av. Oj, långsökt skämt.
Allafall, huvudet kan bara vara jobbigt ibland. Särskilt när det inte fattar sistauppgifter i biologin fast man egentligen kan det. Värdelöst! och så värker det. Usch!
>

Blä!

Glöm allt det jag sa igår om att jag mår bra. Nu gör jag absolut inte det. JAg vet att man inte ska gräma sig över när ett prov går dåligt men vad ska man göra då? Ner i soporna med MVG:t, och jag ska skratta eller? Skit också! Och det värst av allt var att det var ett lätt prov. Som jag failade på. Nu är min glass slut också kan det bli mycket värre än såhär? Svar: nej, inte mycket allafall. Usch, är jag såhär deprimerad? Nej, egentligen inte tror jag, var bara tvungen att skriva av mig, men alla som läser: Jag överdriver nog lite. Men vem gör inte det?




Jordens undergång
Apropå överdrivenhet, kan så många hus ramla ihop i en och samma film och kan en man NÄSTAN inte hinna med ett flygplan och NÄSTAN dö 25 gånger? Svaret där är: Ja, se på 2012!
>

Bara för att...

Okej, det här inlägget tillägnas alla människor utan liv som vill läsa om mitt underbara, händelserika liv. Puss på er!=)
Den 15:e december idag och på fredag om ett år fyller jag 18 år. Usch, mycket skrämmande- men samtidigt mycket skönt. Körkort och hela grejen är ju underbart. Måste förresten ta tag i det där med körandet och teorin i det där för vad jag har hört så kommer inte körkortet HELT av sig självt. Typiskt!
Allafall, nu är klockan alldeles för mycket och jag som skulle sova. Aj då. Men i kväll har jag varit mycket effektiv måste jag säga och det har varit biologi för hela slanten. Ingen dator förrän lite över tio nu ju. Men då var jag tvungen att gå in och se vad jag missat på Ansiktsboken. Det var oerhört mycket intressanta grejer, som vanligt.. not.
I kväll förutom att vara seriösare än vanligt har jag tagit ett härligt skumbad med lite julmusik för att komma i stämning till jul. Skönt! Det har även kommit vackra vita snöflingor som lagt sig på backen och det gillar vi!
Jag mår bra nu trots avgörande biologiprov imorn och inte liiite press på mig. Men snart är det lov och jag är omringad av glada och härliga människor både hemma och i skolan. Då kan man inte annat än att bli lycklig! Plus att tomten kommer snart och i år har jag varit snäll så jag kommer få många paket! :)
Kramar
Lina
>

;

Plugg, plugg, plugg. Och lite mys. Och lite Stig-Helmer. Hur kan livet vara så bra och dåligt på en och samma gång?Jag älskar denna "myssäsong" men jag hatar också denna "gråsäsong". Hatar och älskar, älskar och hatar. Har föresten köpt min första julklapp idag och känner mig sååå nöjd med den. Hoppas på att detta ska bli ett startskott nu. i morgon är det lucia och det gillar vi. Mycket till och med, men synd bara att det inkräktar på min sköna sovmorgon. Älskar och hatar. Nu borde jag sova annars kommer inte morgondagen att bli något att älska för min del.
Sov sött, kram
L.
>

You got me saying oh, yeah

Dunkar Robyn på dvd:n med surround-ljud. Lite peppande är det, måste jag säga. Det är det positiva med att vara ensam hemma. Plus att det är ingen som tjatar på en hela tiden om saker som man tänkt göra men nu inte vill göra för att man blivit tillsagd, som en protest. Istället bara äta köttfärspaj och lyssna på alldeles för underskattad musik. Och rulla runt lite på en röd stor boll och leva sig tillbaka till barndomen. Vackert!
L.
>

När tröttheten tar över

Idag hade jag sovmorgon men trots det bestämde jag mig för att gå upp för att kolla på julkalendern och slappa lite på morgonen. Så jag satte klockan på tio över sju och satte på mig en kop te och tog en lång morgonfika till julkalendern och Vakna med the voice. Det var väldigt mysigt och jag önskar att alla mornar skulle vara lika härliga. Trots en mjuk uppsart på dagen och ingen stress som det brukar så har jag varit så fruktansvärt trött hela dagen. Som varje dag. Jag är jämt trött nuförtiden och jag gillar det inte. Jag vill ha ork och energi för att göra massa roliga grejer och känna mig pigg. Jag skulle göra vad som helst för att inte känna mig trött en dag. Vilken dag det skulle vara.
Nu har jag precis ätit en stor skål med riktigt varm Zuccini-soppa och kollat lite simpsons och snackat med Bäckhultarn. Imorn åker vi till västervik och tävlar hela helgen. Toppen! Särskilt när man känner att man helst vill vara hemma och bara sova och äta. Skulle egentligen behöva plugga. Genetiken ska börjas i god tid har jag bestämt mig för. Det måste nämligen bli ett MVG där, finns inget annat!
L.
Idag var det frost och mycket vackert när jag tittade ut genom fönstret
Idag var det frost ute när jag tittade ut genom fönstret- the winter is on its way!
>

Keep this fire burning

Tillbringat min eftermiddag i Mässhallarna. Vi kom dit strax efter fyra och kom hem strax efter nio. Fem timmar av kultur och allt vad det innebär. På Vimmerby kulturskola innebär det även kaos och skrikande, hysteriska människor vart man än tittar. Med det hör till- en del av dess charm så att säga. Mina småtjejer kickade ass där ute och jag blev så stolt! Drillen för oss gick också bra, kören gick bra och slutnumret blev också bra trots felsjungningar av vissa andrasopraner som t.e.x. mig själv. Summa summarum en mycket lyckad kväll full av eld och mystiska ting. Nu gäller slutet av Grey's Anatomy och sedan lite kemi- och biologiplugg sedan min sköna säng. Idag har jag haft marginalerna på min sida och såna dagar tycker vi om!
L.
>
RSS 2.0