Happyface
Idag har jag varit i Linköping med Alice & Siri. Vi kom dit innnan affärerna öppnade så morgonpigga som vi är så vi satt drygt en timma på gräset och spelade kort och solade våra kroppar. När affärerna öppnade sattes pengarna i rullning direkt. Två dagar efter det att jag gått igenom min ekonomi och bestämt mig för att inte spendera så mycket. Min självbehärskning är inte den bästa. Känner mig allafall nöjd med mina inköp trots att de var aningenför många.


Kvällen tillbringar jag ensam hemma med lax, god sallad och snart troligen några chokladbollar. Har suttit ute på altanen i flera timmar och käkat och kollat på "hundtricket". Himla bra film, faktiskt. :)
>

Tung blodpump


Om man nån gång sitter och kollar tillbaka i min blogg så inser man att den här tjejen har riktiga humörsvängningar. Det kan skilja några timmar mellan inläggen ch det ena är svart och det andra är vitt. Igår skrev jag om att hittta lösningar på problem som inte går att lösa. Idag tänkte jag skriva ett inlägg om hur det ibland kan kännas så tungt- i hjärtat. Det kan kännas som en stor tung knöl som inte borde vara där istället för den blodpumpande, livsavgörande muskel som den faktiskt är. Det behöver inte bero på något särskilt utan bara känslan i stunden. Och om man då skriver ett inlägg så speglar det såklart den känslan- och kanske gånger 10, eller nåt.

Och ibland blir man blir sådär barnsligt lycklig över smågrejer och kanske skriver om det. Det kan ändra sig på en sekund. En känsla. Och det är det som är lite läskigt om man börjar tänka på det, för då när man är sådär lycklig så vet man att det när som helst kan ändra sig och bli sådär hemskt tungt och jobbigt.


>
RSS 2.0