Never wish life were easier, wish that you were better
I wish.

>

men hej.

>

There is more love.Friends never betray each other. We fight, sometimes. We disagree. We laugh at each other. But friends, friends are something else altogether. Friends are God's way of saying: here, I know it's tough trying to find your soulmate, but here are some other people you know for sure you can count on forever. They're like family, but better because they love you without the moral obligation attached.
I see you, my lovable friends. And I love you. This is my way of reminding the world that there is more love in the world that what exists between some guy and a girl.

text: Le love
bilder: Weheartit
>

Jag ger dig min morgon.

Jag lyssnar på musik för att lugna ner min överspeedade kropp och hjärna. Och då passar jag på att tänka över veckan. Jag inser att har så sjukt mycket att vara tacksam för. Och jag är tacksam. Verkligen. Tack. (vilken tur att han gick, han kunde ha förstört hela affären)
Jag är så tacksam för att mitt finaste gudbarn molly är så perfekt man bara kan vara och att du har så fina föräldrar och så många i din närhet som bryr sig galet mycket. Det känns varmt i mitt hjärta när jag tänker på alla saker jag ska lära dig när du växer upp och hur mycket jag älskar dig. Du är nu två och ett halvt och du gör livet så ljust med bara din närvaro. Tack!
>

SpeedarN!

Oj, hej nu köttar jag inlägg alltså. Det är så sjukt mycket i huvudet. Det enda jag säger nu är speed indeed. Sömnpiller någon? Apropå kötta. Jag har en svullen läpp. Grooooooosee. Typ som gult slem i ett provrör.
KÄNSLIGA TITTARE VARNAS!
(Skulle bli dörädd om jag mötte den här kvinnan i en mörk gränd. Hon ser sjukt psych ut. uuhh)
Nötknäpparn.
Oj. Hallå. Stimmigaste inlägget evaaar och det är inte ens slut än. Typ såhär har jag betett mig hela kvällen. Kanske inte skulle varit något problem om man inte ska verka lite seriös och informera om natur för föräldrar och elever Men sjukt kul har jag haft och ville inte att det skulle ta slut. Hej drömjobbet. He He He.
Kul med nior allafall. De tror de är så gamla och att man typ ska ha värsta respekten för de om de är killar och lite coola (enligt de själva). Men då är det roligaste att spinna loss med dem och driva lite. Lite söta pojkar var det allafall men sjukt små, 95:or alltså hur gammal känner man sig då... Gammal.
Hej svej.
(och till den som läst allt som står säger jag såhär: skaffa dig ett liv förtusan det här är ju inte ens värt att läsa.)
(och till den som bara tittar på bilden: hoppas ni kan sova ändå.)
(och till den som tycker jag är rolig: jag har en fansite på facebook. den har ännu inga medlemmar.)
(och till den som bara undrar: sömnbrist och matbrist gör mycket tokigt med människor.)
(och till mig själv: puss)
>

How great is.

Åh. Bra dagar. Trots sjuklig stress. Trots att jag inte hinner köpa en enda julklapp innan den 22:e december och jag som vill hitta de bästa. De mest personliga, och de roligaste. Det funkar inte två dagar innan. Jag har sagt länge att jag skulle tillverka alla julklappar själv detta året. Helt seriöst har jag tänkt det ändå sen nu någon gång i november då allt kom och landade på mig med en smäll. Nu blir det väl att köpa gamla kalsonger till den manliga delen av släkten och typ tråkiga böcker till den kvinnliga delen. Kul, Lina. Verkligen. Jag heter Lina Berglund. Är allt som börjar på o. O-bra. Men fasen vad allt ändå är bra.
>

Stress är min adress.

Men hej livet.
>

You take my self control

Förut: tanken på att äta.
Idag: eller att inte äta.
>

Words.
>

Att se allt som färger

Nya tankesätt är bra.
>

Nu: epok

Sitter och fikar med två fina tjejer. Bra sätt att spendera sin måndagseftermiddag. Har känt mig lite lost idag men samtidigt sett saker väldigt klart. Saknat Alice också som varit i Linköping. Imorgon är det körlektion och planering inför körkortet. Någon gång i januari ska jag förhoppningsvis inte längre vara den enda utan körkort i "gänget". Känns fint. Nu ska jag fortsätta derivata-plugget trots att politikdiskussioner och kärlek är mycket mer spännande..
>

Underhållning på hög nivå

Skrattkramper i magen alltså. Jag dör.


>

Assa typ baa lixom så sjuuuukt bra typ.

Gossip girl är ett program som jag hatar men samtidigt inte kan sluta titta på. Det är verkligen jag för två år sedan då jag var lite besatt av det. Idag dock, var första gången på länge som jag verkligen njöt av det. Avsnitt 7, säsong 4; "War at the Roses". Jag älskar att Robyn är med och jag älskar slutet. Alltså kärleken där eller. Hur fint?>

There will be time for that too, if you...

Små stunder av lycka. Spontana kvällar med vänner, pratande, kramande, stirrande. Kärleksfulla dagar med finaste molly, pussande, lekande, skrattande. Varje dag det här lovet, ja senaste tiden, har innehållit något att glädjas åt. Något att älska. Först när man inser att dessa stunder är det största, först då kan man glädjas på riktigt...Hang with me.
>

älskar Maria lite..

Haha, "det här är jag och det är...du.. Hanna"

>

Utan dig blir jag en spillra.

Jag vill hoppa runt i mjuka kläder och skratta. Och jag vill prata med mina vänner. Jag vill dricka te med mina vänner. Jag vill mysa med mina vänner. Jag vill skratta med mina vänner. Och jag vill dansa. Hela tiden, konstant. Jag ogillar att allt tar slut. Jag hatar det. Jag kan inte skiljas åt. Inte än, inte nu. AldrigJag saknar och älskar.
>

Fix you


Som ett ofullständigt puzzel. Som en bil utan motor. Som en macka utan ost.
Ibland känns det bara tungt. Då är det skönt att veta att det finns någon som förstår.
Trots att man skriker och blir arg ibland.

>

UpFilm är bra.
När man inte orkar känna massa hela tiden. När allt känns ovärt. Då kan man drömma. Att man ligger på en filt med någon man älskar. Eller att man flyger. Eller att man vet vad man vill. 
>
RSS 2.0