.

Om exakt fem timmar går mitt tåg till Stockholm. Jag kommer förmodligen vara ganska trött imorn men sömn är inget som varit så prioriterat under den här sommaren så det kan väl lika gärna fortsätta så. Sova kan jag göra på svenskalektionerna i höst i stället. Imorgon ska jag allafall åka till Stockholm och hälsa på fina Molly och ha det gos. Man behöver en liten härlig dos av kärlek från någon som man tycker så otroligt mycket om ibland för att orka leva. Här bjuder jag på en liten bild på världens finaste unge :))

>

Systra mi

Jag har universums bästaste vänner.

I know you as I know myself
Even if we fight and yell
I love you, you know that we are
Sisters in arms
>

Leave the body leave the mind

Alltså fucking geting
fucking kvinnoproblem
fucking allt
>

Goin´camping?

Imorgon sticker jag och mina fina vänner ut och campar. Vi åker till Furulid camping och har endast med oss ett glatt humör. Nästam allafall. Kul att ha en budget att följa och inte ha ett öre över till att slösa. Ungefär som när jag var mindre och spelade sims så fick mina gubbar alltid jobba för pengarna trots att jag kunde alla fusken. Så nu ska vi ut och leva det fattiga simslivet, and it feels GREEEEAT!!! :)


Haha, skarfen åkte ner för ögonen på sista bilden. Ser lite ding ut och ungefär så jag känner mig. Lite i min egen värld där endast jag och mitt nya beiga rum existerar..

Vi ses kanske om en månad och tio dagar som det tog sen sist jag skrev. Vem vet :P
>
RSS 2.0